هیأت‌های شاخص را باید در عرصه جهانی فعال کنیم

اندیشمند آرژانتینی گفت: بجای ایجاد یک حرکت جدید باید ظرفیت‌ها و هیأت‌های موفق را در دیگر کشورها راه‌اندازی کرده و به گونه‌ای این ظرفیت را با الگوسازی به جهانیان معرفی کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سهیل اسعد در برنامه تلویزیونی روایت هیأت که در شبکه افق پخش می‌شود، با اشاره به اینکه اصل دیانت آرژانتین، کاتالیک بوده و اسلام یک دین غریبه است، اظهار کرد: مفهوم هیأت که در ایران به عنوان یک نهاد اجتماعی و تجلی ظاهری قوی در خیابان‌ها است را در بسیاری از کشورها نداریم.

وی با بیان اینکه در دنیا دین یک مسئله شخصی بوده و به خود افراد مربوط است، عنوان کرد: یک سری آرمان‌ها و آموزه‌های فرهنگی در عمق هیأت وجود دارد که قبل از شکل‌گیری آن باید به آن توجه شود.

این اندیشمند آرژانتینی با اشاره به اینکه ارزش‌های هیأتی را باید به عنوان فرهنگ‌سازی در دنیا معرفی کنیم، مطرح کرد: اگر بتوانیم این ارزش‌ها را به عنوان فرهنگ بین الملل معرفی کنیم مردم نیز می‌توانند بسیاری از مشکلات خود ازجمله فقر، ظلم و ستم، بی عدالتی و … را بر طرف کنند.

وی با بیان اینکه خدمات اجتماعی یک پروژه مشترک میان تمام ادیان است، خاطرنشان کرد: اخیرا بسیاری از حرکت‌های دینی وارد فازی شدند که حکومت به عنوان یک سیاست نتوانسته بحران‌های جامعه را برطرف کرده و دست به دامان ادیان شده است.

اسعد افزود: هیأت نیز می‌تواند از چنین ظرفیتی استفاده کرده و با معرفی یک الگوی موفق بسیاری از مشکلات دنیا را برطرف کند.

وی با اشاره به اینکه دنیا یک دنیای سکولار بوده و دین باید جزئی از زندگی مردم باشد نه کل آن، تصریح کرد: در کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران که حکومت مذهبی و حسینی وجود دارد باید شرایطی را به وجود آورد تا هیأت ظرفیت‌ها و کارکردهای خود را به دنیا اثبات کند.

این دانشمند آرژانتینی با بیان اینکه هیأت‌های شاخص و برنامه‌ریزی را باید در کشورهای دیگر نیز فعال کنیم، یادآور شد: بجای ایجاد یک حرکت جدید باید ظرفیت‌ها و هیأت‌های موفق را در دیگر کشورها راه‌اندازی کرده و به گونه‌ای این ظرفیت را با الگوسازی به جهانیان معرفی کنیم.

keyboard_arrow_up